این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در ۹۹ درصد کارها نباید بگذاریم کار به قوهقضاییه بکشد؛ امروز تاوان کم کاری مابقی دستگاهها را قوه قضاییه پس میدهد.
وی با اشاره به اینکه محتکران همه در یک رده و درجه قرار نمیگیرند، بیان کرد: باید ردههای مختلفی برای افرادی که احتکار میکنند، در نظر بگیریم.
ابوترابی خاطرنشان کرد: آنهایی که معمولاً به واسطه شغلشان احتکار میکنند، مانند داروخانهها که همیشه باید در انبارشان موجودی داشته باشند فرق میکند و این در صلاحیت تعزیرات حکومتی است که تشخیص دهد احتکار است یا انبارگردانی که اگر احتکار باشد دو تا سه ساله حبس دارد و اگر نباشد که کار خلافی انجام ندادهاند.
وی افزود: مورد بعدی احتکاری است که فراتر از نیاز است و شامل افرادی میشود که شغلشان هیچگونه ارتباطی با این اقلام ندارد و مشخص است که قصدشان از این احتکارها چیست. بررسی این موارد با قوه قضاییه است و معمولاً تا ۲۰ سال حبس را شامل میشود.
نماینده مردم نجفآباد ادامه داد: برای چنین افرادی میتوان عناوین اتهامی همچون اخلال در نظم عمومی کشور و اقدام علیه امنیت ملی در نظر گرفت.
وی در خصوص گروه دیگری از محتکران که این روزها با امنیت روانی مردم بازی میکنند، گفت: گروه سوم کسانی هستند که سازماندهی شده برای ضربه به نظام دست به احتکار زنند، متاسفانه بهائیت در این مورد ورود پیدا کرده و سازماندهی شده دست به احتکار میزند که باید گفت اقدامشان مشمول مفسد فیالارض میشود و حکمشان اعدام است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز شبکه فارسی زبان من و تو بالاترین سطح فرافکنی را دارد این شبکه وابسته به بهائیت است و جنگ روانی پیچیدهای علیه ایران راه میاندازد.
وی تاکید کرد: این شبکه جزوه تشکیلات بیتالعدل اعظم که پایگاهی در اسرائیل غاصب دارد است و از آنجا دستور میگیرد لذا ما در یک چرخه پیچیده جنگ روانی هستیم.
وی درباره اینکه چه باید کرد تا مدیریت منسجمی در این روزها در کشور وجود داشته باشد، گفت: امروز ما با یک سوءمدیریت از سوی وزارت بهداشت و درمان روبهرو هستیم چرا که این وزارتخانه متولی این کار است.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی یادآور شد: کارخانجات تولیدی مجوز خود را از معاونت غذا و دارو میگیرند و همیشه تحت نظر این نهاد هستند. معتقدم معاونت غذا و دارو باید نیرویی در کارخانهها مستقر کند و این بخشها را از تولید تا مصرف مدیریت کند.
وی با اشاره به نامه وزیر بهداشت و درمان به وزیر صمت، عنوان کرد: اعتقاد دارم نامه نوشتن وزیر بهداشت به وزیر صمت اشتباه بود. این کارها معنی نمیدهد هر دو وزیر دولت هستند و باید در هیئت وزیران مشکلاتشان را حل کنند و مسائل اینچنینی را به سطح جامعه نکشانند.
ابوترابی تاکید کرد: امروز معاونت غذا و دارو باید پاسخگو باشد چراکه این واحدهای تولیدی تحت نظارت این معاونت هستند، مجوز میگیرند تولید میکنند، آزمایش میشوند؛ پس به همین دلایل خارج از عرضه قانونی نباید کاری انجام دهند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر باید بگوییم مقصر اصلی تمام این ماجراها رئیسجمهور است که نتوانسته شرایط را به خوبی مدیریت کند.
نظرات شما عزیزان: